Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ابوالفضل حاج اکبری تولید کننده مرغ در برنامه تلویزیونی پایش گفت: در چهار سال اول فعالیت دولت مرغداران زیان زیادی را تحمل کردند اما در چهار سال دوم وضعیت کمی بهتر شد و برنامه ریزی مناسبی صورت گرفت تا مرغداران از ضرر خارج شوند. 

وی با اشاره به اینکه چند سالی است که تشکل‌ها در قیمت گذاری نقش دارند افزود: مشکلی که مدتی پیش برای مرغ پیش آمد ناشی از تحریم‌ها بود و  واردات مرغ اجداد با مشکل مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرغ راس انگلستان و کاپ آمریکا به دلیل تحریم‌ها به ایران نیامد و مشکلات بازار مرغ تشدید شد. 
به گفته این فعال صنعت طیور، مرغ آرین که نژاد ایرانی است اکنون در چرخه تولید قرار گرفته و 10 درصد سهم بازار را در اختیار دارد. از سال 72 نژاد آرین را داریم اما اکنون نژاد اصلاح شده است. 
حاج اکبری ادامه داد: بازگشت تحریم‌ها باعث شد بازار مرغ نوساناتی داشته باشد از این رو از یکسال و نیم گذشته قرار شد سامانه بازارگاه راه اندازی شود که ماهیت خصولتی دارد. در شرایط تحریم که نهاده‌ها به سختی به کشور می‌رسید در سامانه بازارگاه توسط وزارت جهاد کشاورزی به مرغداران دارای پروانه توزیع شد. اکنون کامیون ذرت اگر از بندرعباس حرکت کند تا رسیدن به مقصد که یکی از مرغداری ها است مورد رصد قرار می‌گیرد. 
به گفته وی، مرغ به وفور با قیمت 24 هزار و 900 تومان تولید می شود. مشکلی که در کشور ما وجود دارد این است که اجازه تکمیل زنجیره تولید مرغ را نمی دهیم. به این صورت که همه کشورهای جهان تولیدکنندگان خرد را تحت پوشش می‌گیرند و دولت جمعا با تعداد اندکی از مدیران زنجیره طرف قرارداد می‌شود. آنها تضمین می‌کنند که محصول مورد نظر دولت را توزیع و در اختیارشان قرار دهند اما در ایران تولید به صورت جزیره ای انجام می‌شود  و چوب لای چرخ این زنجیره می‌کنند. اکنون حدود 20 هزار تولید کننده مرغ در کشور داریم که به صورت پراکنده مشغول تولید مرغ هستند. 

*دستور ثبت سفارش واردات جوجه یک روزه به کارخانه کیک و کلوچه


حاج اکبری با انتقاد از عملکرد وزیر جهاد کشاورزی، گفت: دستور ثبت سفارش واردات بیش از 80 میلیون جوجه یک روزه توسط وزیر جهاد کشاورزی به کارخانه کیک و کلوچه داده شده است در حالی که انجمن جوجه یک روزه هنوز نتوانسته برای این کار اقدام کند. بیش از 50 درصد واحدهای مرغ مادر ایران به ظرفیت سه میلیون تن خالی است و همچنان منتظر جوجه هستند اما اختلاف قیمت ارز باعث می‌شود تا برخی افراد در حوزه هایی وارد شوند که تخصص ندارند. 
وی تاکید کرد: چرا تولید کنندگان مرغ باید یکسال در نوبت جوجه اجداد باشند اما دستور واردات این محصول از کشور ترکیه صادر می‌شود. با این اقدامات پول در جیب کشور دیگر می‌ریزیم. بازارگاه دست سه هزار دلال را کوتاه کرد. اما آنهایی مخالف ارز ترجیحی هستند که منافع دارند. 


*دام مولد را کشتار می‌کنند که گوشت فعلا گران نشود


محمد یاسر ترابی تولید کننده دام سبک در برنامه تلویزیونی پایش شبکه یک سیما تصریح کرد: قیمت گوشت گوساله طی یک دهه گذشته در جهان ثبات داشته اما قیمت گوشت گوسفندی نوساناتی داشته که دلیل اصلی آن بارندگی‌ها و مراتع است. 
وی تاکید کرد: قطعا با کاهش بارندگی در ایران هم طی چند ماه آینده با گرانی گوشت روبه رو خواهیم شد به این دلیل که دام سبک کمترین وابستگی را به کشت محصولات خوراک دام دارد. 
ترابی با بیان راهکاری در این زمینه توضیح داد: حدود یک میلیون تولید کننده دام سبک داریم که می‌توان با کشت فراسرزمینی در کشورهایی مانند روسیه قزاقستان، اوکراین نیاز داخل را رفع کرد. در صنعت گوشت جو ذرت و کنجاله بیشترین مصرف را دارند و به دلیل واقعی نشدن قیمت‌ها کشاورزان حاضر به کشت این محصولات در حجم زیاد نمی‌شوند. اکنون قیمت هر کیلو جو 5 هزار و 600 تومان است که قیمت وارداتی آن با هزینه های جانبی به کیلویی 10 هزار تومان می‌رسد. به بیان بهتر اگر به کشاورز گفته شود قیمت هر کیلو جو از آنها 10 هزار تومان خریداری خواهد شد نیاز کشور رفع خواهد شد.

این تولید کننده دام سبک ادامه داد: به تولید کننده فشار می آوریم که کالا باید با قیمتی که اعلام می‌شود فروخته شود که نتیجه آن کاهش ظرفیت تولید، بیکاری و کمبود کالا در کشور است. طبق بررسی های انجام شده جمعیت گاو، گوسفند و بز کاهشی بوده اما به حجم عرضه گوشت افزایش یافته است که این موضوع نشان می‌دهد دام مولد کشتار می‌شود.

در آینده خطراتی که دچار خواهیم شد تکانه‌های شدید قیمتی است. به ازای هر دام 35 گرم نهاده دولتی داده می‌شود در حالی که نیاز هر دام روزانه 800 گرم است. 
وی با بیان اینکه صنعت دام سبک هنوز متولی ندارد و به صورت سنتی اداره می‌شود گفت: در سال 1400 حدود 21 درصد بره پای پروار سود دارد در حالی که در سال 98 سود آن 33 درصد بوده است. بره پای پروار 16 درصد در سال 1400 سود داشته اما در سال 98 حدود 51 سود نصیب دامدار می‌کند. در بخش لاشه که به عنوان دلالی صنعت معروف است و 48 ساعت بیشتر زمان صرف نمی‌کند 20 درصد سود نصیب آنها می‌شود در حالی که دامدار با صرف زمان 11 ماهه 37 درصد سود بیشتر نصیبش نمی‌شود. 
ترابی تاکید کرد: برای حل مشکل گوشت قرمز باید تعاونی‌ها و انجمن ها فعال شوند. دام سه مرحله دارد: کشتار، بارانداز و پروار اما امروزه برای عدم اقتصادی بودن این صنعت بره زیر 12 کیلو تحویل کشتارگاه داده می‌شود. مطابق ظرفیت فعلی گوشت داریم اما برای دامدار صرفه ندارد که آنها را پروار کند. استرالیا سازمان بره دارد و یک تشکیلات مسئول تامین نهاده است و یک بخش مسئولیت پروار و بخش کشتار و عرضه به یک قسمت دیگر واگذار می‌شود. 
وی با بیا اینکه جوجه یک روزه بیمه دارد اما کشاورز بیمه ندارد تصریح کرد: لاشه 20 کیلویی دام سبک در کشورهای همسایه با قیمت 7.5 میلیون تومان فروخته می‌شود اما در داخل قیمت 2.5 میلیون تومانی دارند. مشخص است اختلاف قیمت انگیزه کشتار دام مولد را بالا می‌برد در حالی که اگر صادرات آن قانونی باشد امکان توسعه زیرساخت برای افزایش جمعیت دام سبک فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تحریم ها مرغ ایران صنعت جوجه یک روزه تولید کننده دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)


به گزارش صدای ایران، همین ابتدای کار بد نیست اگر بدانید 3 کارخانه سیم مفتول؛ فولاد توفیقی، امروز آهن و شهر مفتول بزرگترین تولید کننده مفتول فلزی در کشور به شمار می‌روند.
اگر قصد انتخاب یا خرید محصول مفتول با قیمت مناسب را دارید، در ادامه ضمن معرفی این 3 کارخانه تولید سیم مفتول قصد داریم شما را با نحوه استعلام قیمت سیم مفتول، اطلاع از قیمت آنلاین، معرفی مرجع معتبر جهت خرید مفتول و ... آشنا سازیم. فراموش نکنید قیمت مفتول در این مقاله بر اساس بزرگترین و معتبرترین عرضه کننده بازار، یعنی فولاد توفیقی برآورده شده است.  
البته آوردن نام این برند بی دلیل نیست! چرا که این کارخانه به دلیل برخورداری از کارشناسان کنترل کیفیت، ارائه سرتیفیکیت محصول، مشاوره تخصصی رایگان در زمان خرید، ارسال مستقیم و سریع بار و همچنین رعایت حقوق مشتری، قطعاً می‌تواند لقب معتبرترین کارخانه تولید کننده سیم مفتولی را داشته باشد. بررسی مهم‌ترین ویژگی کارخانه تولید سیم مفتول فاکتورهای مهمی در انتخاب کارخانه مفتول سازی جهت ثبت سفارش سیم مفتول دخیل هستند، اما بسیاری از آنها در اولویت قرار نمی‌گیرند!

به احتمال بسیار زیاد اولویت اکثر مشتریان در بررسی و انتخاب عرضه کننده سیم مفتول عوامل زیر باشد: قیمت مناسب: از مهمترین ویژگی‌های تولیدی سیم مفتولی، عرضه محصولات با قیمتی مقرون به صرفه و مناسب است. تنوع محصولات: تولید کننده خوب و معتبر سیم مفتولی باید بتواند انواع مفتول با ضخامت‌ها و ابعاد مختلف را به بازار ارائه دهد. ارائه سرتیفیکیت: ارائه سرتیفیکیت به مشتری توسط کارخانه تولیدی، یکی دیگر از مهمترین خصوصیاتی است که یک کارخانه خوب باید از آن بهره مند باشد. ارسال سریع: در نهایت یکی از مهمترین ویژگی‌های کارخانه تولید سیم مفتول کشی، ارسال به موقع بار درب منزل است. در واقع می‌توان ادعا کرد 4 فاکتور قیمت مناسب، تنوع محصولات، ارائه سرتیفیکت و ارسال سریع از مهمترین خصوصیات یک کارخانه مفتول سازی به شمار می‌روند که ما در ادامه قصد داریم هر یک از آنها را در هر کارخانه تولید سیم مفتول مورد بررسی قرار دهیم. معرفی 3 تا از بزرگترین کارخانه تولید سیم مفتول اگر قصد خرید مفتول به صورت مستقیم از کارخانه سیم مفتول را دارید، شاید بهتر باشد به جای دست گذاشتن روی کارخانه جات کوچک و ناشناس، سفارش خود را از طریق بزرگترین خط تولید سیم مفتول گالوانیزه، مفتول آرماتوربندی و مفتول مسوار پیگیری کنید.    
در ادامه 3 مورد تولید کننده سیم مفتول سفید که دست بالا را در بازار ایران دارند، معرفی خواهیم کرد:
1.کارخانه فولاد توفیقی: فولاد توفیقی به عنوان بزرگترین خط تولید سیم مفتول گالوانیزه، فعالیت خود را از سال 1374 آغاز نمود. این کارخانه با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی توانسته سهم بسزایی در پوشش سیم مفتول بازار داشته باشد.
2.کارخانه امروز آهن: کارخانه تولید سیم مفتول امروز آهن از بزرگترین و باکیفیت‌ترین  کارخانه‌جات عرضه کننده مفتول به شمار می‌رود. این کارخانه اگرچه در سال 1402 تاسیس شده است، اما در همین مدت کم توانسته با تولید محصولات باکیفیت، نبض بازار را به دست بگیرد.
3. کارخانه شهر مفتول: دیگر کارخانه سیم مفتول که می‌توان آن را جزو 3 کارخانه برتر قرار دارد، شهر مفتول است. شهر مفتول در سال 1397 در بازار آهن تهران راه اندازی شد و به پاس تکنولوژی پیشرفته و تبلیغات گسترده در فضای وب، توانست به شهرت خوبی دست پیدا کند.
اما از میان فولاد توفیقی، امروز آهن و شهر مفتول، کدام کارخانه برازنده عنوان بزرگترین کارخانه تولید سیم مفتول سفید، سیاه و مسوار است؟ بزرگترین خط تولید سیم مفتول گالوانیزه (گرم، سرد) با وجود اینکه هر کارخانه تولید سیم مفتول از مزایا و معایب خاص خود برخوردار است، اما به هر حال پس از انجام بررسی‌ها در مجموع می‌توان ادعا کرد، کارخانه فولاد توفیقی بزرگترین و معتبرترین کارخانه سیم مفتول گالوانیزه، سیاه و مسوار است! چرا؟
این کارخانه علی رغم امتیازات ویژه‌ی خود نظیر برخورداری از کارشناسان کنترل کیفیت، کارشناسان فروش حرفه‌ای و محصولات باکیفیت و مقرون به صرفه، بزرگترین خط تولید را در میان سایر کارخانه‌جات ایران بر عهده دارد. از همین بابت امکان ثبت سفارش انواع سیم مفتول با هر نوع تناژ (از کمترین مقدار تا چندین تن) و ابعادی (سفارشی) از این کارخانه وجود دارد. نکات مهم در هنگام استعلام قیمت سیم مفتول در زمان ثبت سفارش خرید سیم مفتول رعایت یکسری نکات جهت استعلام قیمت اهمیت بالایی دارد. از همین بابت تصمیم گرفتیم تا از کارشناسان خبره‌ی فولاد توفیقی که جزو برترین کارشناسان صنعت آهن هستند، مشاوره دریافت کنیم. از قضا کارشناسان کارخانه سیم مفتول فولاد توفیقی توصیه‌هایی کردند که دانستن آنها می‌تواند بسیار مفید و قابل توجه باشد:
" هنگام ثبت سفارش مفتول، باید قیمت سیم مفتول را از چندین مرجع معتبر استعلام بگیرید. نکته مهمتر این است که حتماً قیمت سیم مفتول را از کارشناسان فروشگاه و به صورت تلفنی استعلام گرفته باشید. بسیاری از مواقع پس از ثبت سفارش آنلاین، با مشتری تماس گرفته می‌شود و اعلام می‌شود قیمت محصول مدنظر تغییر کرده است."
فراموش نکنید کارشناسان فولاد توفیقی اعتقاد دارند این رویه تنها در سایت‌های ناشناس و نامعتبر مشاهده می‌شود. نمونه جدول قیمت سیم مفتولی در فولاد توفیفی در ادامه کارشناسان فولاد توفیقی ما را با جداول قیمت سیم مفتول در سایت خود آشنا کردند. در ادامه یک نمونه جدول قیمت مفتول در سایت فولاد توفیقی را مشاهده می‌کنید.  

جدول لیست قیمت سیم مفتول گالوانیزه در کارخانه فولاد توفیقی:


این جدول قیمتی مربوط به تاریخ 15 اردیبهشت سال 1403 است، برای مشاهده نرخ به‌روز و آنی به وبسایت این مجموعه مراجعه فرمایید.
به گفته یکی از کارشناسان این سایت، جداول قیمت سیم مفتول به صورت لحظه‌ای در سایت فولاد توفیقی آپدیت می‌شوند. بنابراین این جداول بهترین منابع آنی برای استعلام قیمت مفتول به شمار می‌روند. با این تفاسیر همانطور که پیشتر اشاره کردیم، بهتر است حتما برای اطلاع از قیمت دقیق سیم مفتول، با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید. بهترین منبع استعلام قیمت؛ کارخانه تولید سیم مفتول با توجه به نکاتی که گفته شد، بهترین منبع برای استعلام قیمت سیم مفتول، مراجعه به سایت بزرگترین خط تولید سیم مفتول گالوانیزه یعنی فولاد توفیقی است. کارخانه سیم مفتول فولاد توفیقی به دلیل پوشش سهم بزرگی از بازار و عرضه مستقیم مفتول از تولید به فروشنده توانسته قیمت سیم مفتول را کاملا رقابتی تعیین کند. علاوه بر این که این کارخانه تولید کننده مستقیم سیم مفتول با کیفیت درجه یک است!
البته جداول موجود در سایت این برند به آدرس fouladtofighi.com دائما آپدیت می‌شوند و می‌توانند منبع خوبی برای اطلاع از آخرین قیمت سیم مفتول باشند. با تمام تفاسیر فراموش نکنید بهترین اقدام برای استعلام قیمت مفتول تماس با کارشناسان فولاد توفیقی (اکسین فولاد پیشگام) با شماره 02155508761 است. با تماس تلفنی شما از آخرین قیمت مفتول مطلع خواهید شد و در صورت تمایل می‌توانید جهت ثبت سفارش مفتول اقدام نمایید.

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد